Onderzoek vitale horeca beschikbaar

Na een algemeen onderzoek van de De Toerisme Alliantie Friesland (TAF) naar de vitaliteit van logiesaccommodaties heeft de TAF nu onderzoek laten verrichten naar de vitaliteit van de horeca in Friesland. Dit uitgebreide rapport is hier gratis op te vragen.

Nieuwsbrief oktober

In deze nieuwsbrief gaan specialisten Wessel de Vries, Internationaal Ondernemen, en Tabe Bruinsma, Agri en Industrie, in gesprek met directeur/eigenaar Branko Westra van maakbedrijf Trivec. De ambities van Branko en de drive van werknemers zoals exportmanager in opleiding Yoran Braam leiden tot bijzondere opdrachten, ook internationaal. Afsluitend geven wij u een update over de subsidies.

Ynbusiness overspoeld met uitdagingen rondom energie en verduurzaming

Vandaag, op de Dag van de Ondernemer, schenken wij aandacht aan 2 nieuwe gezichten bij Ynbusiness. Petra Wassenaar en Albert Jan van der Wal zijn de nieuwe aanwinsten van het team en zullen zich bezig gaan houden met de thema’s energie en duurzaamheid. Ynbusiness wil Friese ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf. Steeds […]

Ondernemend Friesland Nieuwsbrief

De nieuwe Ondernemend Friesland is uit, ditmaal met als onderwerp de bouw. In deze editie gaat sectorspecialist Agri en Industrie, Tabe Bruinsma in gesprek met Dennis Gijsman (directeur van Vuuren Grou) en Gerlof Reijneker (directeur Steinfort Glas) over Smart Industry en hun samenwerking. Het volledige artikel leest u hier.

Menu

Social