FAQ

Laatste update: dinsdag 26 mei 2020

Dagelijks worden wij gebeld door ondernemers met uiteenlopende vragen, als gevolg van de uitbraak van Corona en de diverse maatregelen die de overheid heeft genomen om de besmetting te beperken. Op deze pagina hebben wij veelvoorkomende vragen gebundeld en voorzien van de antwoorden.
Heeft u andere vragen over de impact van Corona op uw bedrijf? Kijk dan op de pagina met landelijke, provinciale en gemeentelijke regelingen.

Vragen?

Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u aanvullende vragen naar aanleiding van deze pagina? Neem gerust contact op met de specialisten van Ynbusiness. U kunt ons ook bellen via 058-7600500 of mailen op [email protected].

Ook de volgende partijen kunnen u helpen met uw vraag:
KvK Coronaloket (ondernemen): 0800-2117
Landelijk crisisnummer (publieksinformatie): 0800-1351
Koninklijke Horeca Nederland: 0348-489489 of [email protected]

Let op: De provincies Drenthe en Groningen maken één op één gebruik van deze veelgestelde vragen-pagina. Bent u ondernemer uit Drenthe? Neem dan contact op met de adviseurs van Ikbendrentsondernemer of bel met 0592-365515. Bent u ondernemer uit Groningen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Dit overzicht is gemaakt voor (MKB)ondernemers in Friesland. Veel regelingen m.b.t. het Corona-virus zijn in hoofdlijnen bekend maar zijn ook aan verandering onderhevig. Ondanks dat dit zorgvuldig is opgesteld en er gebruik gemaakt is van officiële bronnen kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

mcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Menu

Social