‘Flink yn gesprek’ met Friese ondernemers

Wat doet Ynbusiness?

Meer dan 100.000 ondernemers hebben nog een coronaschuld bij de Belastingdienst, waarbij sommigen sinds het najaar van 2022 nog helemaal niets hebben afgelost. Maar aflossen in een tijd van hoge energieprijzen en krapte op de arbeidsmarkt lijkt niet voor iedereen haalbaar. Hulp zoeken om te kijken of én waar het perspectief in jouw situatie zit, is dan een slimme zet.

Onze specialisten houden sinds de invoering van de eerste Corona-maatregelen een vinger aan de pols bij de ondernemers. Zij staan voor u klaar om kosteloos met u te sparren en samen te zoeken naar perspectief. Ze willen met u “Flink Yn petear” oftewel “Flink Yn gesprek”. Want zoals Marjan Soepboer (specialist Ynbusiness) schetst: “Corona is inmiddels ver achter ons. De nasleep hiervan met o.a. de terugbetaling van regelingen maar ook de inflatie beginnen voor veel ondernemers steeds meer hun tol te eisen. Veel ondernemers maken zich zorgen over het voortbestaan van hun bedrijf. Wij willen hen helpen met inzicht en perspectieven. Alle Friese ondernemers die door het terugbetalen van de steunregelingen en de inflatie met hun handen in het haar zitten, dagen wij uit om met ons in gesprek te gaan.”

Kosteloos op zoek naar perspectief

Bent u zo’n ondernemer die perspectief zoekt en actie wil ondernemen? We hebben een team voor u klaar staan! Onze specialisten willen met u de mogelijkheden onderzoeken. Daarvoor schakelen zij experts in voor een allesbehalve vrijblijvend gesprek, zoals:

  • Een financieel expert;
  • Een expert uit uw branche.

Zij komen langs om, samen met u, in een gesprek van +/- 2 uur, de jaarcijfers van 2021, 2022 en een tussentijdse kolommenbalans van 2023 door te nemen. Vervolgens adviseren deze experts u over de voortgang en mogelijkheden van uw bedrijf en keuzes die u kan, dan wel móet maken.

Met andere woorden:
U krijgt een helder en zakelijk overzicht over uw situatie. Prettig, omdat ook als u als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Deze gesprekken kosten u geen geld, wel vragen wij van u een serieuze voorbereiding en uw tijd. De Friese ondernemer die hier behoefte aan heeft, kan contact opnemen met een van de specialisten van Ynbusiness door het onderstaande contactformulier in te vullen of te bellen met (058) 7600500 voor het maken van een afspraak.

Heeft u een specifieke vraag?

Vraag het vrijblijvend
aan een sectorspecialist

Contactformulier Flink Yn Gesprek

Ja, neem contact met mij op voor Flink Yn Gesprek.

Menu

Social