Tjeerd Hutting

Digitale Innovatie, Ondernemerschap, Bedrijfsstrategieën, Financieel management, Innovatie en Groei.

Tjeerd Hutting

Slimme en praktische oplossingen bedenken voor strategische vraagstukken van (mkb) ondernemers, dat is waar Tjeerd zijn hart harder van gaat kloppen. Met een achtergrond als zelfstandig ondernemer en een universitaire master titel in strategisch en financieel management, helpt Tjeerd bij Ynbusiness ondernemers op het gebied van digitalisering en financieel management. Door de inzet van goed strategisch inzicht, kennis van de nieuwste technieken en een portie gezond Fries verstand helpt hij de prachtige bedrijven die Friesland rijk is vooruit!

Tjeerd zijn taken:

Assessments EDIH project | Financiën  

Tjeerd wordt blij van ondernemerschap, familie en vrienden, surfen, boksen, zeilen, wintersport, studeren/lezen en digitale en mechanische techniek.

Over Ynbusiness

Als ondernemer wil je een gezond verdienvermogen hebben met een slimme inzet van (voldoende) mensen. Maar ook innoveren om met veranderingen en bedreigingen om te gaan. Ynbusiness helpt de ondernemer bij die versnelling en vernieuwing. We bieden met Ynbusiness een centraal en onafhankelijk punt waar alle ingrediënten aanwezig zijn om ondernemers uit Friesland vooruit te helpen en te versterken. Als ondernemer zet u met Ynbusiness een stap vooruit.

Menu

Social