Graphical Solutions

“Ik praat graag met mensen zoals Henk van Ynbusiness. Die zegt waar het op staat en geeft een zetje in de goede richting.”

“Mijn focus was ‘alles’. De gesprekken met Henk Split (specialist Retail bij Ynbusiness) hebben geholpen om mijn gedachten daarover scherper te krijgen en te bepalen wat ik hiermee wil doen.” Aldus Rienk Boorsma, eigenaar Graphical Solutions. Ooit is Rienk zijn bedrijf gestart vanuit de drijfveer om het voor MKB bedrijven financieel bereikbaar te maken om zich via communicatiemiddelen zichtbaar te maken. “Dat gaf me voldoening. We deden en doen nog steeds alles van ontwerp tot drukwerk. Maar mijn bedrijf is pas echt gaan groeien sinds wij ons verdiept hebben in Digital Signage (ook wel bekend als Narrowcasting) en een paar grote klanten daarvoor hebben aangetrokken. Dat het groter kan groeien als ik tussen ‘alles’ en ‘meer focus op narrowcasting’ kies, daar ben ik me sinds het gesprek met Henk bewuster van.”

 

Verbeteren van de klantbeleving

Groeien naar een hernieuwde structuur

Rienk: “Ik wilde mijn klanten die mij trouw waren bij de start niet laten vallen. Maar daardoor is het voor iedereen wel lastiger om goed te begrijpen wat wij voor hen kunnen betekenen. Waar wij uniek in zijn. De boodschap is wat te breed, realiseer ik me en ben mijn visie nu aan het herijken. Alles wat wij in het verleden voor onze klanten hebben gedaan en nog steeds doen, houden we zeker in stand. Maar we zullen de diverse takken van sport meer moeten structureren.”

Netwerk verbreden

De gesprekken met Henk gaan ook over groei. Henk Split: “De rest van Leeuwarden en Friesland ligt voor Graphical Solutions nog braak. Daar kan Rienk zijn volgende groeispurt vandaan halen. Hij kan zijn netwerk verbreden door lid te worden van andere clubs zoals de Commerciële Club Leeuwarden. Dat is een actief netwerk van ondernemers en ondernemende types. Wie weet wat hij voor hen kan betekenen?” Rienk is dankbaar voor alle feedback van Henk. “Ik praat graag met mensen zoals hij. Die zeggen waar het op staat, zodat je een zetje krijgt in de juiste richting.”

“Als ik u alle lastige zaken uit handen kon nemen, wat zou u mij als eerste geven?”

Wilt u ook zo’n gesprek op het scherpst van de snede? Of loopt u rond met een andere situatie waar u eens met een onafhankelijk iemand over wil sparren? Neem dan contact op met Henk of één van onze andere specialisten voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Henk Split

Sectorspecialist Retail & Themaspecialist Circulair

Heeft u een specifieke vraag?

Vraag het vrijblijvend aan een sectorspecialist!

Meer sterke staaltjes

Gerelateerde staaltjes

Onze specialisten staan klaar voor u

Menu

Social