Financiering

Hoe werk ik het beste met online marketing?

Wilt u als ondernemer het beste uit uw onderneming halen?  Heeft u het gevoel dat u geld laat liggen, omdat online marketing niet optimaal benut wordt? Kan uw online marketingplan wel een steuntje in de rug gebruiken?
Dan bent u bij onderstaande marktpartijen aan het juiste adres!

Online marketing

Hieronder aanbod van drie marktpartijen die u als ondernemer kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw website om zo beter de (internationale) gast te bereiken. Deze drie marktpartijen hebben alle drie hun specialiteiten en kunnen u net dat zetje geven dat uw onderneming nodig heeft.

1) Globally Cool 

Zoekt u als toeristisch ondernemer meer klanten? Laat Globally Cool u ondersteunen op het gebied van online marketing.

Wij helpen u met het:
– verbeteren van de vindbaarheid en het gebruiksgemak van uw website
– opzetten of optimaliseren van uw online marketingplan
– effectief inzetten van social media
– werven en beheren van reviews
– optimaliseren van uw online reserveringsproces

Bekijk de mogelijkheden op toerisme.globallycool.nl. Hier vindt u ook onze contactgegevens.


2) Cinnamon 

Een websiteconcept met praktische ondersteuning
Specifiek voor de toeristische sector hebben wij een websiteconcept met 3 ontwerpvarianten ontwikkeld. Binnen dit concept zijn o.a. meertaligheid, een boekingsmodule en een online handleiding opgenomen. Uiteraard is deze website ook optimaal leesbaar op tablets en smartphones. Voor 495,- per jaar kunt u gebruik maken van dit concept, wordt de website gehost en houden we veiligheidsupdates bij.
Wij kunnen u begeleiden en adviseren op diverse gebieden zoals: quickscan, CMS-training, tekst, foto’s & video’s, meertaligheid en conversie. Wilt u een idee krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust vrijblijvend contact op.
Voor meer informatie kijk op http://www.cinsites.nl/recreatie/ of neem contact op met Peter Dekker: 058-2163054 / 06-46024768


3) Eigen&Wijze 

Uw eigen internet marketeer!
Eigen&Wijze biedt internet marketeers aan die bij u op locatie werken aan de optimalisatie van uw online marketing. Doelen: meer online bereik, bezoek en conversie. Door op locatie te werken aan kansen, kan de internet marketeer zich volledig inleven in de branche, bedrijfscultuur en strategie van uw bedrijf. Er ontstaat betrokkenheid van beide kanten en de communicatielijnen zijn kort voor overlegmomenten, ideeën en het doorspreken van de planning. Zo kan de internet marketeer content maken die precies is afgestemd op wat voor u wijs is. Dus activeer nu uw online marketing. Internet heeft immers geen alternatief! Check nu onze why, how en what op https://www.eigenwijze.nl/internet-marketeer/

Heeft u een specifieke vraag?

Vraag het vrijblijvend aan een sectorspecialist!

Onze specialisten staan klaar voor u

Dennis Carton

Programmamanager & Sectorspecialist Industrie

Menu

Social