Financiering

Wat houdt de Voucherregeling MKB Fryslân in?

Subsidie Voucher MKB Fryslân
Bent u een Friese MKB ondernemer en wilt u groeien, innoveren, ontwikkelen en/of strategische HR stimuleren?  Dan kunt u hiervoor mogelijk subsidie aanvragen. De voucherregeling MKB Fryslân biedt u financiële ondersteuning bij het realiseren van deze activiteiten.

Informatie over de subsidieregeling
De subsidieregeling heeft als doel om innovatie, bedrijfsontwikkeling en/of strategisch HR te stimuleren bij MKB-ondernemers in provincie Fryslân. Door de regeling kunt u als ondernemer financiële ondersteuning krijgen bij het geven van een impuls aan uw bedrijf. Er is subsidie voor externe dienstverlening op o.a. het gebied van de circulaire economie, digitalisering, vitaliteit van werknemers en de het inspelen op krapte op de arbeidsmarkt.

De subsidiabele kosten betreffen activiteiten gericht op bijvoorbeeld het laten opstellen van een financieringsplan, procesoptimalisatieplan, businessplan, innovatieadvies en/of strategisch HR beleidsplan. Ook is er maximaal € 5.000 subsidie voor het volgen van een strategisch bedrijfskundige training / opleiding voor u als ondernemer.

Subsidiebedrag
De maximale subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten, met een subsidiebedrag per aangevraagde activiteit van minimaal € 500,- en maximaal € 2.500, -. U kunt maximaal twee de keer de voucher aanvragen voor verschillende activiteiten.

Aanvragen
U kunt de Voucher aanvragen bij SNN. U vindt op de website van het SNN verdere informatie over de regeling en het aanvragen van de subsidie. Wat u in ieder geval nodig heeft is een offerte van de dienstverlener. Let op: verplichtingen mogen nog niet zijn aangegaan!

Durf te vragen
Heeft u inhoudelijke vragen op het gebied van HR, innovatie of bedrijfsontwikkeling dan kunt u terecht bij Ynbusiness. Zo zijn er ook andere subsidies en regelingen beschikbaar, zoals een subsidie voor internationaal marktonderzoek en marktontwikkeling, voor verduurzamen en/of voor organisatie- en business-model-innovatie.

Wij komen graag bij u langs om (kosteloos en onafhankelijk) met u de mogelijkheden te verkennen en u op weg te helpen met vervolgstappen. Interesse? Neem dan contact op via info@ynbusiness.nl of bel ons op 058-7600500.

Heeft u een specifieke vraag?

Vraag het vrijblijvend aan een sectorspecialist!

Onze specialisten staan klaar voor u

Arjen Schol

Themaspecialist Financiering

Menu

Social