Corona Regelingen Laatste update: dinsdag 26 mei 2020

Vragen?

Staat uw vraag er niet tussen? Of heeft u aanvullende vragen naar aanleiding van deze pagina? Neem gerust contact op met de specialisten van Ynbusiness. U kunt ons ook bellen via 058-7600500 of mailen op [email protected].

Ook de volgende partijen kunnen u helpen met uw vraag:
KvK Coronaloket (ondernemen): 0800-2117
Landelijk crisisnummer (publieksinformatie): 0800-1351
Koninklijke Horeca Nederland: 0348-489489 of [email protected]

Let op: De provincies Drenthe en Groningen maken één op één gebruik van deze veelgestelde vragen-pagina. Bent u ondernemer uit Drenthe? Neem dan contact op met de adviseurs van Ikbendrentsondernemer of bel met 0592-365515. Bent u ondernemer uit Groningen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Dit overzicht is gemaakt voor (MKB)ondernemers in Friesland. Veel regelingen m.b.t. het Corona-virus zijn in hoofdlijnen bekend maar zijn ook aan verandering onderhevig. Ondanks dat dit zorgvuldig is opgesteld en er gebruik gemaakt is van officiële bronnen kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.

Meer informatie

RVO, KvK en VNO NCW MKB Nederland hebben pagina’s vol informatie voor ondernemers opgesteld, van informatie over regelingen tot meldpunten van ondernemersorganisaties en handreikingen over omgaan met Corona op de werkvloer.

  • VNO NCW; informatie over Corona voor ondernemers
  • Ondernemersplein: informatie van de KvK op Ondernemersplein
  • Kamer van Koophandel: het Coronaloket van de KvK
  • RVO: veelgestelde vragen over het Coronavirus en zakendoen
  • Rijksoverheid: veelgestelde vragen over het Coronavirus voor werkgevers en ondernemers

VNO NCW en MKB Nederland hebben een aantal scenario’s uitgewerkt om te kijken wat er moet gebeuren om de economische gevolgen beheersbaar te houden. Bekijk hun site hier. Mist u een regeling of een goede/handige site met meer informatie? Laat het ons vooral weten!
 

Veelgestelde vragen

Klik hier voor onze Corona FAQ

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze specialisten. Kijk hier voor hun directe contactgegevens. U kunt ons ook bellen via 058 7600500 of mailen op [email protected]. Ook de volgende partijen kunnen u helpen met uw vraag:

  • KvK Coronaloket (ondernemen): 0800-2117
  • Landelijk crisisnummer (publieksinformatie): 0800-1351
  • Koninklijke Horeca Nederland: 0348-489489 of [email protected]

Menu

Social