Leeuwarder ondernemersprijs de Het

De spanning stijgt in ondernemend Leeuwarden, want de finale van de Leeuwarder Ondernemersprijs ‘de HET’ staat voor de deur.Ook niet-leden van de CCL en Business Club Grou hebben de mogelijkheid om deze bijzondere avond bij te wonen door losse tickets aan te schaffen voor slechts 79,- euro.

Dit jaar vindt de finale plaats op de locatie van de vorige winnaar, Van Vuuren Deuren in Grou, wat het evenement een extra feestelijk tintje geeft. Naast het bijwonen van de spannende finale krijgen gasten ook de kans te genieten van een volledig diner, inclusief drankjes. De finale is op 11 april en start om 17:00 uur.

Tijdens het diner zullen de finalisten hun beste beentje voorzetten door hun bedrijf te pitchen. Vervolgens staan ze klaar om vragen van de jury te beantwoorden. Het aanwezige publiek heeft de cruciale taak om te bepalen welke ondernemer de beste pitch heeft gegeven. Een unieke kans om de ondernemersgeest van Leeuwarden in actie te zien.

Na het tellen van zowel de stemmen van de jury als die van het publiek, zal de spanning tot een hoogtepunt komen met de bekendmaking van de winnaar van de Leeuwarder Ondernemersprijs 2024. De feestelijke prijsuitreiking zal een onvergetelijk slot vormen van een avond vol ondernemerschap en inspiratie.

Aanmelden voor dit evenement doet u hier.

Menu

Social