Wie kan mij helpen met het voorbereiden van mijn financiering/subsidie
aanvraag?

Om te kunnen bepalen wie voor u waarde toe kan voegen, is het eerst zaak om te bekijken waar u zelf goed in bent. Er zijn veel verschillende vormen van financiering en subsidies beschikbaar. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op.

Wij maken graag samen met u een inschatting van de haalbaarheid van deze opties en sparren met u over vervolgstappen. Of dit nu het opstellen van een subsidieaanvraag, het maken van een business- of financieel plan en/of het uitwerken van een roadmap is.

In ons netwerk zitten vervolgens verschillende partijen zoals adviseurs, accountants, etc., die met u de volgende stappen kunnen maken en een aanvulling daarop kunnen zijn. Dat netwerk breiden wij elke dag uit met inzichten over de kwaliteiten van die partijen.

Wij zijn overigens onafhankelijk. In een goed gesprek ligt de focus bij het belang van de ondernemer en niet bij andere commerciële belangen. Om onze onafhankelijkheid te garanderen, gaan wij geen exclusieve partnerships aan met (commerciële) partijen.

Arjen Schol

Themaspecialist Financiering

Menu

Social