Over Ynbusiness

Ynbusiness is een centraal en onafhankelijk bureau waar alle kennis aanwezig is om ondernemers uit Friesland vooruit te helpen en te versterken. Ons doel is om bedrijven in Noord-Nederland te versterken.

Wij zijn óók een hechte club collega’s die houden van hard werken in combinatie met een goede werksfeer, humor en gezelligheid. Bekijk de video voor een korte impressie.

Voordelen van Ynbusiness

Als ondernemer zet u met Ynbusiness een stap vooruit. Onze voordelen:

  • Wij zijn onafhankelijk, dus geen kleine lettertjes of andere commerciële belangen.
  • Wij helpen u kosteloos, we vragen alleen een investering van uw tijd.
  • U krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk, we helpen u snel op weg.
  • Ons team bestaat grotendeels uit ondernemers, dus we begrijpen waar het om draait.

Vacatures

Werken bij Ynbusiness? Help ons ondernemers in Friesland te versterken.

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Veelgestelde vragen over Ynbusiness

Wat kost een gesprek met een specialist van Ynbusiness?

Een goed gesprek kost tijd, geen geld. Wij helpen u dus kosteloos. In ruil voor onze hulp waarderen wij een aanbeveling van een contact uit uw netwerk, om het onze te vergroten.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via (058) 7600 500 of stuur een contactverzoek naar [email protected]

Een gesprek met een van onze specialisten vindt bij uw onderneming plaats om een goede indruk van uw werkomgeving te krijgen. We komen niet alleen langs als er een hulpvraag is; ook voor uitbreiding van ons netwerk maken we graag kennis met ondernemers. Na een gesprek ontvangt u van ons eventuele benodigde informatie voor een vervolg.

Met iedereen die kwaliteit levert. Wij hebben een noordelijk, landelijk en internationaal netwerk en kunnen daarmee die van u aanvullen.

In een goed gesprek ligt de focus bij het belang van u als ondernemer. Als onafhankelijke partij, werken wij dan ook niet met exclusieve partnerships en/of lidmaatschappen en is toetreding van een mede-eigenaar of partner uitgesloten.

Concurrentie? Dat kennen wij daarom niet. Als de partijen iets goeds voor ondernemers kunnen betekenen, dan is de kans groot dat we met ze samenwerken.

 

Waar bestaat Ynbusiness van?
Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Sudwest Fryslân) en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF).

Ons primaire doel is u krachtig te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Daarnaast willen onze partners het ruime aanbod aan ondersteuning dat zij bieden, nauwer aan laten sluiten op de daadwerkelijke behoeftes van ondernemers.

Ons team

Onze mensen

Wij versterken uw onderneming

Baukze Zuidema

Bauke Zuidema

Sectorspecialist Horeca, recreatie en toerisme

Menu

Social