Agri

Als ondernemer in de agri bent u ongetwijfeld goed in uw vak. Maar uw sector kent ook de nodige, unieke uitdagingen. Stikstofproblematiek, duurzaamheid, natuurbeheer of emissies die uw financiën of bestaansrecht onzeker maken. Misschien wilt u wel verantwoorder ondernemen of de Internationale markt betreden omdat dat meer oplevert, maar weet u niet hoe. En wat te denken van familieaangelegenheden zoals bedrijfsovername en alles wat daarbij komt kijken? Het is niet vanzelfsprekend dat u als agri-ondernemer weet waar u moet beginnen.  

Ynbusiness helpt ondernemers in de agri verder

Onze Sectorspecialist Agri Tabe Bruinsma is zelf opgegroeid in de melkveehouderij. Met zijn (internationale) achtergrond weet hij veel van stalinrichting, kwaliteit en veiligheid, fusies, overname, bedrijfsvoering, subsidies en financiële regelingen voor de agrarische sector. Tabe spreekt uw taal en ziet de mens achter de ondernemer. 

Vragen die vaak aan ons voorgelegd zijn:

Tabe Bruinsma

Sectorspecialist Agri & Industrie

“Even uit de dagelijkse werkzaamheden stappen voor een onafhankelijk keukentafelgesprek kan al heel verhelderend zijn voor een ondernemer die elke dag hard werkt.”

Deze ondernemers gingen u voor
Sterke staaltjes

Sterk staaltje: 
“Dankzij een tip van Ynbusiness kochten wij een extra bedrijf aan en zijn we snel gegroeid.”

Sterk staaltje: 
“Dankzij een tip van Ynbusiness kochten wij een extra bedrijf aan en zijn we snel gegroeid.”

Onze mensen staan klaar voor u

Menu

Social